I Believe..

Friday, November 26, 2010

Masih ingatkah Aku?



Tekan2 salah password...tekan2 lagii salah password...aku sdah lupa password untuk FRIENDSTER aku ni..hehe..Email aku ingat tapi terlampau banyak password dalam idopku ni sampai terlupa password untuk friendster,.dah berapa abad aku tak buka sesumpah ni. Sungguh Lama rasanya..hehe. Semenjak munculnya uncle PESBUK, aunty FRIENDSTER dah pun di lupakan..huh!!! inilah rkyat malaysia..HABIS MADU,SEPAH DI BUANG..hehe..Buat masa sekarang ni orang-orang byk yang sebok berFB-Ing,tapi aku sebok berBeloging..hehehe..Skrang aku tak layan FB,aku bosan(yoolaatuu)..bak kata Agnes Monica, Tertutup sudah pintu,pintu hatiku.....hehehe..Doulu2 FRIENDSTER pernah menjadi keseronokan..tapi, semakin hari semakin tenggelam..byk btul saingan....ada twitter,my space dan byk lagi...akaun FRIENDSTER aku tu mmg aku langsung tak ingat password..lbih 50 kali aku terai tapi masih kluar "OPPPPSSS"...naik menyampah aku ngn budak 2 orang yg ada dlm login friendster tu..huhu..Hakikat dan Realitinya beta dah abaikan FRIENDSTER nii..skrang ni zaman kejatuhan friendster,terima ja laa..hehe.

6 cakap-cakap:

Weyda Yahya said...

hahaaa..samelah kiter:)

KuBelle said...

tkde apa pun ngn friendster skang ni kann..dia renovate canggih mana pun,orang2 masih bertapak kat uncle pesbuk..heheh..kecuali aku..aku blogger not friendster or facebooker..hehe

aki.tilu said...

hohoho...FS sudah lupa...sma la kta :)

KuBelle said...

aki..kita serupa,,hehehe...tk daya nk b,fs lagilaa..

Cik Bidadari said...

lalalala... samalah kita. banyak sangat email pehtu lupa... buatlah baru. apa lagi... huhuhuhu....

KuBelle said...

aku dah lupa password..mknanya 1 pkej arr..xpyah bt blek..lupakan ksemua tntang FS..hehe

 
Copyright © :::Perintis Senyum:::
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur