I Believe..

Thursday, November 25, 2010

Walk-walk buang Tension..


Time berfoya-foya bersama kawan-kawan yang sedang dilanda bosan dan tekanan. Waktu ni berfoya-foya dekat shopping complex,siap berkunjung pegi K-Box (karoke),tu baru nama berfoya-foya kannn..kan..kan..Jalan ramai2 pegi shopping complex nampak macam bawa rombongan meminang ja. Tapi, waktu ni memang sungguh seronok dan amat gembira hatiku. Perkara yang membuatkan beta berasa kecewa selepas berfoya-foya tu,dwet beta dah nipis dan semakin banyak yang menerbangkan diri ke tangan orang lain, dats y poket jadi kering kontang.Kepada diriku yang jauh di mata family ni,jimat2laa dalam berfoya-foya tu yee..Sesungguhnya membazir tu tergolong dalam sedara mara setan..Dengar tuu wahai cik belle(bukan nama sebenar).

5 cakap-cakap:

A.D.A.M. said...

duit byk, mmg sedap jln2 kan.. :D

princeduyong said...

releasekan tension...tak salah pun kan..

KuBelle said...

hehe...klau dwet dah tebal mmg lupa yg dwet tu akan nipis...enjoy sgt..hehe

apik pehe said...

belle x ajok apik pon

KuBelle said...

mcmana nak ajak,,blum knal apik lgi..hehehe...

 
Copyright © :::Perintis Senyum:::
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur